Ons netwerk voor jou


Groei of verbetering van je ondernemerschap betekent professioneel aan de slag. Kijk eens in ons netwerk voor specialisten op diverse gebieden. Staat jouw vraag er niet bij, neem even contact op, dan zoeken we verder in ons netwerk. 

Oh ja, voordat je dat misschien denkt: nee, we krijgen géén commissie of iets dergelijks vanuit deze contacten. Zoals je zult zien, ga je direct naar de websites van onze netwerkcontacten als je op hun afbeelding klikt. Wat ons wél wat oplevert is als je even vertelt dat je via ons in contact bent gekomen. Dank alvast!

 

Tanja Smorenburg

Niet meer thuis werken maar 'naar kantoor gaan'? Bij Tanja heb je een prima werkplek tegen gunstig tarief in midden Nederland (Utrecht)

Henk-Jan Geel

 

Henk-Jan Geel

Facebook optimaal zakelijk benutten f alles uit LinkedIn halen? Henk-Jan helpt je!

 

 Marcel Rijnen

'Als ik meer geld heb, pak ik het professioneel aan'. Tijd om je huisstijl op de schop nemen? Marcel helpt je erbij!


 

Marije Ladage

Heb je een complexe dienst, product of boodschap? Marije maakt deze duidelijk. Dit doet zij onder andere door het ontwerpen en realiseren van uitleg-animaties en infographics.

 Klaas de Beer

Klaas de Beer

Snelheid en kwaliteit zijn vaak niet tegelijk mogelijk. Wel bij Klaas! Klaas doet alles op reclamegebied met een hele nuchtere prijs-/prestatie verhouding.

 

Matthijs van Hoorn

Dezelfde tekst in meer talen gelijkwaardig laten vertalen? Matthijs en zijn team kunnen iedere taal en elk onderwerp aan. 

Chris Kroon

die gratis website vaarwel zeggen en goed gevonden worden met een zelf te onderhouden professionele website zoals het hoort? Chris helpt je graag met Joomla!

Greetje Verlangen

Wordt het tijd om van accountant naar een even goede boekhouder te gaan? Praat eens met de boekhouder die uitgeroepen tot administratiekantoor 2015.

 

 

Theo van Hardeveld

Theo van Xerus biedt dé oplossing als je niet zelf je boekhouding wilt doen, maar wel een goede gesprekspartner wenst voor dit soort zaken.

Pims Boekhoudwereld

 

PIMS Boekhoudwereld

Kan je zo langzamerhand echt zelf wel de boekhouding en wil je besparen op je boekhouder? Kijk eens of PIM de oplossing voor jou is.

 

Syreetha Gielen

Zeg eens eerlijk, heb je je voorwaarden geknipt en geplakt van internet? Tijd voor vakwerk op maat!Ook voor arbeidscontracten voor je personeel is zij de specialiste bij uitstek.

 

Rosalyn Gingell

De Engelstalige markt op? Rosalyn is een professionele 'native' vertaler voor Nederlands naar Engels. Ze werkt snel en accuraat tegen goed vooraf te bepalen budget.

  

Sander van de Meer

Het komt niet meer vanzelf op je af, dus je moet zelf aan de bak. Verkopen! Leer bij Sander hoe je dat succesvol zelf doet. Met je juiste propositie binnen 2 maanden succesvol.

Peter Keppels

Als je je groei wilt beschermen en/of je gaat naar buitenland,  hoort daar ook bescherming van je merk of product bij. Als je daar meer over wilt weten, raadpleeg Peter even!

Victor Huiting

Angst om nieuwe klanten te bellen? Laat Victor het op een professionele manier voor je doen en ga daarna zelf goed voorbereid het gesprek aan om de deal te sluiten.

John en Johan

Wanneer heb je voor het laatst je (bedrijfs-)verzekeringen tegen het licht gehouden? Wij denken dat 9 van de 10 keer deze heren je betere polisvoorwaarden tegen minimaal 10% lagere premie kunnen bieden. 

Linda Hovius

Ben je er aan toe om personeel aan te nemen? Vraag Linda om advies: zij is gespecialiseerd in bedrijven die beginnen met personnel

 

Nog beschikbare plek

Ken je een specialist in een specialisme dat hier nog niet genoemd is? Laat het ons weten en we maken graag een plek vrij voor die persoon.

En nog eentje....

Hier hebben we ook nog plek voor een betrouwbare partner voor ons netwerk.

Ja ook deze!

Mocht ook deze plek bezet worden, dan maken we er gewoon nog een rij bij!