Het is wat stil de laatste tijd

Ging het lange tijd zo?

Van de ene klant kwam de andere, het 'via-via' netwerk, maar is dat een beetje opgedroogd en dus moet je op zoek naar nieuwe klanten? Dan wordt het tijd om te gaan verkopen!

Ok, waar begin ik?

Zorg dat je basis als ondernemer op orde is en je je marketing op orde hebt. En heus, iedereen kan verkopen. Want verkopen is niets meer en niets minder dan helpen kopen.

 

 leren zelf verkopen

Leren zelf verkopen met een groepje andere zzp'ers

Speciaal voor zzp'ers die moeite hebben met verkopen, hebben we een samenwerking met Talective. In het Talective Acquisitieteam leer je stap voor stap samen met andere zzp'ers in twee maanden met intensieve begeleidingssessies zelf te (beter) verkopen. 

Meer informatie over acquisitieteam van Talective

In twee maanden met hulp van Sander omzet behalen?
Dat kan, maar alleen als je je marketing op orde hebt en je weer weet waar de basis van jouw ondernemerschap zit.Zorg dat dat goed zit en Sander helpt je verder tot je het zelf kunt: 'helpen kopen' (het geheim van verkopen)

 telefonische acquisitie

Acquisitie uitbesteden?

Doodeng vinden de meeste zzp'ers dit: acquisitie plegen. Jij ook? Of geef je het na twee keer 'nee' te hebben gekregen het al snel weer op? We hebben hiervoor een partner Rivercloud. Victor Huiting doet voor jou die moeilijke acquisitiegesprekken en helpt je aan waardevolle leads. 

Wil je dat Victor succesvol is?
Dan moet je twee zaken regelen.

1. Je marketing

2. De vaardigheden om te verkopen. Immers, Victor maakt 'alleen maar' een afspraak voor jou bij een potentiële klant

1-op-1 Verkoopgesprek

Als Victor voor je een afspraak weet te maken bij een bedrijf, is dat nog geen klant van je. Dat zal je toch echt zelf moeten doen in een verkoopgesprek, misschien wel meerdere voordat de koop een feit is. En at is heel wat anders dan via-via een opdracht of order krijgen.

We hebben hiervoor een 1-op-1 training 'Succesvol verkoopgesprekken voeren' . Hierin gaan we alleen met jou oefenen en weet je na een dagdeel hoe jij jouw product of dienst gaat verkopen aan een nieuwe klant. Je investeert € 75 ex BTW in deze training.

Download informatie training succesvol Verkoopgesprek voeren
Volg deze training vóórdat Victor voor je aan de slag gaat

Meer informatie over acquisitie door Rivercloud